تودیع .تکریم ومعارفه ریاست بیمارستان

۰۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۲ کد خبر : ۵۲۳ اخبار تصویری حوزه نمایندگی ولی فقیه
تودیع .تکریم ومعارفه ریاست بیمارستان

بنام خدا

دکتر جلالی در مراسم تودیع و معارفه رئیس بیمارستان بقیه الله (عج)

بیمارستان و دانشگاه در واقع یک خانواده هستند که همه باید برای انجام کار با کیفیت در این خانواده تلاش کنیم.

به گزارش  روابط عمومی بیمارستان؛ مراسم تودیع و معارفه ریاست بیمارستان بقیه الله (عج) برگزار شد.

دکتر جلالی رئیس دانشگاه ضمن قدر دانی از زحمات رئیس پیشین بیمارستان دکتر تقی پور گفت: بیمارستان بقیه الله در زمینه ی خدمت رسانی به بیماران پاسدار و غیر پاسدار باید کوشا باشد. چرا که این بیمارستان برند سپاه است و باید همه ی افرادی که بعد از مراجعه از بیمارستان بیرون می روند راضی و خشنود از خدمات رسانی باشند.

دکتر جلالی افزود: با توجه به اهمیت جایگاه این بیمارستان، فرایند مدیریت بیمارستان بسیار حائز اهمیت است. چرا که هیچ بیمارستان، مرکز و سازمانی بدون داشتن مدیریت قوی نمی تواند رشد و ارتقا پیدا کند. دکتر تقی پور نیز از جمله مدیران لایق و خوبی بود که در عرصه ی مدیریتی کار خود را به درستی انجام دادند و سعی کردند از ظرفیت بیمارستان به درستی استفاده کنند

رئیس دانشگاه در ادامه تاکید کرد: دانشگاه همانند خانواده بزرگی است که محصولات آن در ویترین بیمارستان به نمایش در می آید. محیط دانشگاه و درمان در مجموعه ی علوم پزشکی بقیه الله (عج) مجزا و منفک از هم نیستند و با هم ارتباط دارند.  کیفیت کارهای ما باید همه جانبه باشد. داشتن مدیریت جهادی در درجه ی اول بسیار مهم است و در درجه ی بعدی تلاش همه ی افراد مجموعه بیمارستان جهت خدمت رسانی موثر است.

دکتر جلالی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری درباره ی اقتصاد مقاومتی فرمودند باید تمام ظرفیت های مادی و تولیدی خویش در جهت پیشبرد اهداف مثبت درمانی را به کار گیریم و ان شا الله با پشتکار و خلاقیتی که دکتر صمدی نیا دارند بتوانیم به نتایج کارا و مثبتی دست پیدا کنیم؛ همانگونه که دکتر تقی پور نیز تمام تلاششان را در این زمینه کردند.

گفتنی است در این مراسم دکتر تقی پور رئیس پیشین بیمارستان گزارشی از عملکرد دوره ی ریاست خود داد و دکتر صمدی نیا اشاره به برنامه های مدیریتی مد نظر خود کرد. همچنین در پایان مراسم از دکتر تقی پور تجلیل به عمل آمد و حکم انتصاب دکتر صمدی نیا در سمت ریاست بیمارستان تقدیم ایشان گردید

حسین بختیاری :روابط عمومی بیمارستان

نظر شما :