برگزاری جلسه اخوت صف وستاد حوزه نمایندگی ولی فقیه دانشگاه بقیه الله لاعظم (عج )

۰۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۷ کد خبر : ۴۲ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۰۶
جلسه اخوت صف وستاد حوزه نمایندگی ولی فقیه دانشگاه در بیمارستان بقیه الله لاعظم (عج ) برگزار شد.
برگزاری جلسه اخوت صف  وستاد حوزه  نمایندگی ولی فقیه دانشگاه بقیه الله لاعظم (عج )

به گزارش واحدارتباط مردمی بیمارستان بقیه ا...لاعظم (عج): جلسه اخوت صف و ستاد حوزه نمایندگی ولی فقیه دانشگاه بقیه ا...لاعظم (عج ) باحضورحاج آقا دهقان نماینده ولی فقیه در دانشگاه، دکتر علیرضا جلالی رئیس  بیمارستان ،حاج آقا زمانی نماینده ولی فقیه در بیمارستان ،دکتر سلطانپور معاون توسعه و برنامه ریزی منابع و تعدادی از اعضاء نمایندگی درمورخه سوم آذرماه سال جاری  راس ساعت 8 صبح در سالن امام علی (ع) برگزار شد.

درابتدا  دکتر علیرضا جلالی ضمن عرض خیرمقدم به  تشریح کارهای انجام شده درحوزه بیمارستان پرداخت ودر رابطه با ایجاد ساختارپرونده الکترونیک بیماران و برنامه استرا تژیک  بیمارستان سخنانی رابیان کرد.

در ادامه  دکتر سلطانپور ضمن مهم خواندن سلامت مباحثی را در این خصوص ارائه نمود.

در انتها حاج آقا دهقان ضمن خورسندی از گزارشات اعلام شده و تشکر از رئیس بیمارستان ،آمادگی حوزه نمایندگی دانشگاه را در خصوص همکاری های لازم با حوزه ریاست  بیمارستان اعلام کرد و گفت:  پاسداران ما همیشه باید پاسداربمانند و این کار فقط با پشتیبانی حوزه نمایندگی انجام می شود .

خبرنگار: پیام احمدی کاشانی

نظر شما :