12تيرانتقال دندانپزشکی درمانگاه بقیه الله به بیمارستان شهید شکری

خلاصه متن : نخستین بیمارستان دندانپزشکی کشور به نام شهید دکتر بهرام شکری با حضور سردار سرلشگر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم(عج) افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، این بیمارستان در مساحتی حدود 1650متر مربع با 77 پوینت دندانپزشکی به مساحت مفید 950 متر مربع با استانداردهای روز دنیا افتتاح شد.
ارائه عالی ترین سطح خدمات دندانپزشکی با برترین کیفیت و ایمن با رویکرد تجهیزات و یونیت های ساخت ایران از ویژگی های نخستین بیمارستان دندانپزشکی شهید شکری دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم(عج) عنوان شده است .

قرار است این بیمارستان تخصصی دندانپزشکی به صورت شبانه روزی در کلانشهر تهران به ارائه خدمات متنوع دندانپزشکی به درخواست کنندگان این نوع خدمات اعم از نیروهای مسلح و سایر شهروندان بپردازد.
در آیین نامه اففتاح و بهره برداری این بیمارستان تخصصی دندانپزشکی دکتر علیرضا جلالی فرمانده دانشگاه بقیه الله الاعظم(عج)، حجت الاسلام و المسلمین محمد دهقانی نماینده ولی وفقیه در این دانشگاه، دکتر صمدی نیا رئیس بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) خانوعده معزز شهید دکتربهرام شکری و شماری از مدیران، پزشکان، پرستاران و کاردر درمانی بیمارستان حضور داشتند.

شهید دکتر بهرام شکری نخستین دندانپزشک رسمی سپاه بود که در سال 1360 از سوی گروهک مجاهدین خلق(منافقین) در خیابان ترور و به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

کلینیک دندانپزشکی درمانگاه بقیه الله الاعظم(عج) به بیمارستان شهید شکری واقع در آدرس زیر منتقل گردید.

آدرس : خیابان ملاصدرا_ خیابان خوارزمی_ کوچه میلاد

تلفن :   88618122
            88620903
            88620899