1دينشست علمی ماهانه تحلیل خطاهای دارویی رخ داده در داروخانه مرکزی
  • منبع خبر : دکتر محمّد سعیدی ( داروساز بیمارستانی – سوپروایزر اعتباربخشی و ایمنی بیمار مدیریت دارو و لوازم پزشکی مصرفی )

هوالشافی

در اولین نشست علمی ماهانه با موضوع تحلیل خطاهای دارویی ثبت شده ، ابتدا مطالب ذکر شده در کارگاه آموزشی ماه قبل در خصوص آشنایی با خطاهای دارویی در زمان کوتاهی مرور گردید و خطاهای دارویی که طی ماه گذشته به صورت روزانه توسط مسئولین محترم فنی داروخانه مرکزی در فرم ثبت خطاهای دارویی ویژه این مرکز ثبت می شود تحلیل گردید .

روند کار به این صورت انجام شد که ابتدا آمار تعداد کل خطاهای دارویی ثبت شده در فرم ها و تعداد هر کدام از دسته های با ریشه بروز مشترک خطا ی دارویی به اطلاع تکنسین های دارویی و داروسازان حاضر رسانده شد ، همچنین نمودارهای آن نیز تحلیل گردید و در ادامه تک تک خطاهای دارویی ثبت شده در طی ماه گذشته بیان گردید و در خصوص موارد خطرناک و با اهمیت تر صحبت شد . در ادامه اطلاعیه های مرکز ADR ایران در خصوص خطاهای مشابه بازخوانی شد و راهکار های اصلاحی و پیشگیرانه در خصوص هر یک از موارد لازم ارائه گردید . در انتها به سوالات همکاران تکنسین دارویی خصوص موارد مطرح شده پاسخ داده شد .

لازم به ذکر است که بنا به دعوت مدرس کارگاه ، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار ( سرکارخانم محمدخانی ) نیز در این کارگاه آموزشی حضور داشتند و سایر شرکت کننده ها از بیانات مفید ایشان بهره بردند .

امید است که بتوانیم با ارائه ی ماهانه تحلیل خطاهای دارویی ثبت شده در داروخانه مرکزی گامی مفید در جهت کاهش خطاهای دارویی و ارتقاء ایمنی بیماران برداریم .

با تشکر از حمایت های مهندس رضا محبّی ( مدیریت دارو و لوازم پزشکی مصرفی )

شما عزیزان می توانید در زیر فایل با کیفیت ( فرمت PDF ) مطالب آموزشی این کارگاه آموزشی را دریافت نمایید .

كلمات كليدي : بیمارستان , بیمارستان بقیه الله , کارگاه های آموزشی , خطاهای پزشکی , Medical Errors , خطاهای دارویی , Medication Errors , تحلیل خطا , داروسازی بیمارستانی